virtuaalihevonen Poniniemen Braye
Rotu:Welsh Part Bred, NWR-kelp. 50%
Sukupuoli:tamma
Väri, säkäkorkeus:voikko 138cm
Syntynyt:22.01.2014
4-vuotias:02.08.2014, VARL
Painotus:koulu-esteratsastus
Koulutus:re 110cm ko helppo A
Kasvattaja:Poniniemi, Suomi
Omistaja:Assi, Poniniemi, VRL-01285
Rekisterinumero:VH13-000-0000
JÄLKELÄISET
- ei vielä jälkeläisiä

Luonnekuvaus
Harhapolun Sienna muistuttaa minua eräästä ratsastuskouluponista, joka tallille uutena ponina tultuaan oli jokaisen pikkutytön unelmissa ja toivelistoissa. Se poni, joka kärräsi ensimmäisillä ratsastuskerroilla ratsastajaansa ympäri kenttää, koska tämä puristi liikaa jaloilla ja heilui selässä. Tietenkin minun oli siis pakko hommata Sienna talliin, kun mahdollisuus tuli! Hoitokäyttäytymiseltään tamma on aivan ihana, varsin utelias ja positiivinen tyttö. Sienna rakastaa rapsutuksia ja nameja - kuten kaikki ponit -, mutta viihtyy myös ihan vain seurankin takia ihmisten kanssa. Tammalla on myös tapana höristä jokaiselle tutulleen, ja ai että se tuntuu hyvältä, kun ensimmäistä kertaa neiti hörähtää ja täten päästää sisälle Sienna-faniclubiin. Tamman karsinassa odottaa aina korvat hörössä oleva poni, joka mielellään lähtee minne tahansa ihmisen kanssa.

Ratsastaessa Sienna on tosiaan ihan älyttömän herkkä ja reipas, ja usein ratsastajilta vie monta tuntia oppia se, miten tämän kanssa nyt pitääkään toimia. Sienna on kova tyttö riehumaan vääristä avuista ja ärsykkeistä, varsinkin liian taakse menevä pohje saa takapään lentämään todella komeasti. Laukannostot ovatkin usein tunnin jännitysmomentti, sillä se siirtolaajuus minkä Sienna sallii ulkopohkeelle, on minimaalinen. Suustaan tamma ei onneksi ole niin yliherkkä kuin pohkeille, ja pidätteitä saakin tehdä jatkuvasti. Suuhun kiinni jääminen tuottaa kuitenkin lähes saman efektin kuin pohkeet, minkä vuoksi tamman todella joskus näkee vain kiitävän ympäri kenttää, kun ratsastaja on pamauttanut pohkeilla ja jäänyt hädissään suusta roikkumaan.

Kun nappulat löytyvät on Sienna kuitenkin todella osaava ja kapasiteikas ratsu, jonka askeleet ovat hevosmaisen suuret ja elastiset. Ja siinä vaiheessa kun meidän testiponin saa kulkemaan, on koko tallinväki aina kateellisena aidan toisella puolella.. Sienna on positiivinen ja peloton tapaus, jonka kanssa uskaltaa lähteä maastoon rymyämään ja esteitä hyppäämään ilman huolen häivää. Esteillä tosin pukkeja satelee vakiratsastajillekin, sillä esteen päällä nyt vain on lähes mahdotonta olla liikuttamatta sitä pohjetta.

"Harhapolun Sienna on herkkä ja kirpsakka tamma, jokaisen ponitytön unelma."

Sukutaulu
i. Albanwr Emyr
wb vkk 129cm
ii. Diweddar Erim
wb vkk 128cm
iii. Plentyn Gordderch
wb rnvkk 128cm
iie. Diweddar Elaine
wb rt 132cm
ie. Albanwr Heulwen
wb rtkm 131cm
iei. Iorwerth Amhwyllo
wb km 134cm
iee. Albanwr Heledd
wb rtkm 126cm
e. Baraqai CF ox
rnkm 152cm
KTK II
ei. CF's Zaraf ox
trn 156cm
eii. El Zuhair ox
rn 153cm
eie. Kamila Bint Elera ox
km 155cm
ee. Badawie CF ox
m 149cm
eei. Abd Al Rahman ox
mrn 154cm
eee. Far Baladie ox
rt 149cm


Kisakalenteri - KRJ sijoituksia 0
Päivämäärä Jaos Kisapaikka Luokan taso SijoitusKaiken © Poniniemi 2011-2013, ellei toisin mainita. Otsikkokuvista kiitos kuvaaja ei halua nimeään mainittavan ja VRL-00050. Huomaathan, että kyseessä on virtuaalihevonen. This is a SIM game horse.