Tervetuloa Goldenbrimiin, kultaponien maailmaan!

Goldenbrim Sport Ponies on ratsuponeja kasvattava talli, jonka päätoimipiste sijaitsee Brittien saarella. Goldenbrim perustettiin vuoden 2016 kesällä, jolloin omistaja ei enää kestänyt eroa poniprosenteista ja kelmimäisistä olennoista. Tallin tavoitteena on persoonallisten ponien kasvattaminen ja ylipäätään hienoista poneista nauttiminen. Ponimme kilpailevat porrastetuissa este- tai koulukilpailuissa.

Goldenbrimin päätoiminta sijoittuu Britteihin brittiläisten ponien kasvattamiseen (brittiläinen ratsuponi ja welsh part bred), mutta tallin sivutilalla Saksassa kasvatetaan myös saksalaisia ja joitain pohjoismaisia poneja. Emme mene myöskään vannomaan, ettei talliin mahdu puhdasrotuisia yksilöitä ja hevosiakin, mutta jalostusohjelma meiltä löytyy vain ratsuponeihin ja jokainen tallin asukas saa enimmäkseen ratsuponijälkeläisiä. Kasvattimme tunnistaa Goldenbrim liitteestä maasta riippumatta.

Kasvatuksessa pyrimme yhdistelemään mielenkiintoisia sukuja uusiin omiin linjoihimme, sekä saattaapi suvuissa vilahdella kelminaikaisia poneja. Linjamme pohjautuvat eniten poniroduista newforesteihin, connemaroihin sekä welsheihin, kun taas hevosissa suosimme täysiverisiä.

Terveisin tallinpitäjä Assi
sähköposti, VRL-01285

Suosittelemme

» Roanoake Stud
Myöskin Briteissä sijaitseva ponisiittola, josta löytyy upeita ja palkittuja poneja.

» Cadogan Ponies
Samoihin aikoihin avattu ponisiittola, jossa kasvatetaan nf, conn ja welshponeja. Vierailun arvoinen!