Kruunun Allure Noir (KTK III)

rotu, sukupuoli:trakehner, tamma
väri, säkäkorkeus:musta 164cm
syntynyt:02.01.2019, ikääntyy satunnaisesti, nyt 3v.
kasvattaja:Kronbacka, Ruotsi
omistaja:Antonia N., VRL-01285


painotus ja koulutus:kouluratsastus: tavoite Prix St. Georges
rekisterinumero:VH18-021-0188

Kyseessä on virtuaalihevonen

Luonnekuvaus

Kruunun Allure Noir on suosikkiorini Diablen ensimmäinen puoliverivarsa, joka syntyi meillä liisingissä olleesta ihanasta pikkutammasta Andreasta. Allure on kyllä kaikkea sitä, mitä Diablen varsasta odotin. Neiti on käsitellessä kiltti ja iloinen, Allurella on harvoin mitään tammamaisia piirteitä ja yleisestikin Allurelle käy mikä vain, oli se sitten kengitys, vappulaittautuminen tai letitys. Ratsuna tamma ei kuitenkaan ole niin helppo, kuin antaa käsitellessä ymmärtää. Allure on herkkä ratsu, joka helposti juoksee jalasta karkuun, jos neitiä ei saa rehellisesti käden ja jalan väliin. Myöskään pienet loikat eivät ole harvinaisia Allurelle, sillä tarpeeksi kun tamma hermostuu esimerkiksi toistoissa, saattaa takapää keventyä. Siitä Allure on ihana, että kun neidillä keittää yli, tamman saa kuitenkin nollattua nopeasti ja homma jatkuu taas palautuneella motivaatiolla.

Esteillä neiti on musta salama, josta välillä tuntuu olevan jarrut hukassa. Tamma myös hurjistuu osuessaan vahingossa puomeihin, joten selässä täytyy varsin kylmäpäinen. Vieraissa paikoissa Allurella kestää hetken keskittyminen, mikä näkyy lähinnä verryttelyn alussa, mutta hirveän kiva kisakaveri neiti on kaikin puolin.

Suku ja jälkeläiset

i. Ch Diable Noir KTK II
trak m 165cm
ii. Fetzen trak m 166cm iii. Balder
iie. Fantastique
ie. Diable Beauté trak trn 163cm iei. Sommermagie
iee. Délicatesse
e. Andrea KTK II, KRJ I
trak rn 160cm
ei. Gazzini trak rn 169cm eii. Lanciano
eie. Gamani
ee. Avida trak rn 162cm eei. Hallmark
eee. Antica

  

Jälkeläiset


-

Kilpailutiedot

  Ominaisuuspisteet   Tasot

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 0.00
Nopeus ja kestävyys: 0.00
Kuuliaisuus ja luonne: 0.00
Tahti ja irtonaisuus: 0.00
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

Kouluratsastuksessa 00.00 op. (vaikeustaso 0)


KRJ maksimitaso: tavoite 7
Koulutustaso: tavoitetaso Prix St. Georges

Kilpailee vain porrastetuissa kilpailuissa.
Reaaliaikainen tilanne löytyy rekisterisivulta.

Kantakirjattu III palkinnolla, Helmikuun kantakirjaustilaisuus 20.02.2019
16 + 17 + 16 + 15 = 64p. KTK-III

Päiväkirja

10.01.2019 // Varsojen elämää
Teoriassa oli hirveän kivaa, että Kronbackassa olisi pitkästä aikaa ei vain yksi varsa vaan peräti kolme varsaa. Todellisuudessa Antonia oli unohtanut, kuinka paljon varsat vievätkään tallihenkilökuntaa, jotka vain ihastelevat Deedeetä, Allurea ja Winonaa eivätkä tee työtä, suunnittelemista aikataulujen suhteen sekä ylipäätään ihmisen mielenrauhaa. Varsomiset menivät tällä kertaa hyvin eikä hirveän pitkiin varsavalvomisiin tarvittu, mutta nyt kun tallissa onkin yhtäkkiä kolme minihevosta, jotka eivät osaa mitään sääntöjä, on meininki kuin villissa lännessä. Varsinkin Deedee ja Allure ovat löytäneet toisistaan hengenheimolaiset ja varsakaksikko onnistui vuorotellen pyörähtämään tarhan aitojen välistä karkuteille, kun neidit olivat emineen vasta toista kertaa ulkona. Siinä sitten Kruunun henkilökunta juoksi vapaudesta villiintyneiden varsojen perässä samalla kun emät huusivat tarhassa hengenhätäänsä. Läheltä piti, ettei meidän liisinkitamma Andrea loukannut jalkaansa jäisessä tarhassa hirnuessaan varsansa perään. Winona onneksi on välttänyt pahimmat toilailut, mutta nyt näyttäisi, että puoliverivarsat jättävät tietoisesti pienen lajitoverinsa ulkopuolelle, mikä tietenkin lisää draamaa ja omistajan yöunet ovat vaarassa.

02.01.2019 // Liisinkitammasta unelmien varsa
Olin jo luovuttamassa sen suhteen, että löytäisinkö ikinä puhdasta trakehnertammaa liising-sopimuksella Kronbackaan Diable Noirin morsiameksi. Seuraava vaihtoehto olisi ollut matka Saksaan ja siitostamman osto, mutta tallipaikat jo paukkuivat ja budjetissakin pitäisi pysyä. Kuin ihmeen kautta neon vastasi hätähuutooni ja löysimme samalta omistajalta niin orin Ceriselle kuin tamman Diablellekin. Eräänä päivänä tallin pihaan kurvasikin hevosauto, josta asteli reippaasti ruunikko pienikokoinen Andrea, joka oli siemennetty aiemmin Diablella ja viettäisi nyt viimeiset kuukautensa varsomiseen saakka Kronbackassa. Nämä kuukaudet vierähtivät nopeasti ja Andrea sai oman fanijoukon talliinsa, sillä pieni tamma jaksoi hauskuuttaa henkilökuntaa pirteydellään ja keksinnöillään. Lasketun ajan koittaessa Andrea hoiti kaiken kuin käsikirjasta, ja kerrankin varsa syntyi aivan lasketun ajan tuntumassa. Täysin musta Kruunun Allure Noiriksi nimetty tammavarsa kirmaili jo päivän ikäisenä karkuteillä Kronbackan käytävillä, joten tulevaisuus näyttää valoisalta. Andrean seurasta saamme nauttia vielä vierotusikään asti, jonka jälkeen haikein mielin palautamme tamman takaisin Armont Studiin.