Gingerqueen (VIR MVA Ch, KTK II)

rotu, sukupuoli:shetlanninponi, tamma
väri, säkäkorkeus:punarautias 105cm
syntynyt:28.02.2016, ikääntyminen
kasvattaja:Milja, Fiktio
omistaja:Antonia N., VRL-01285


painotus ja koulutus:valjakkoajo: noviisi valjakko
rekisterinumero:VH16-017-0182

Kyseessä on virtuaalihevonen

Luonnekuvaus

Gingerqueenin kohdalla se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Mitä enempää voi olettaa, kun poni on kuin omistaja itse: temperamenttinen, hieman ärhäkkä ja kuvittelee olevansa joka paikan kuningatar? Kun Milja ilmoitti tamman lähtevän Kronaan, oli ilo ylimmillään, sillä vihdoin saataisiin talliin kauan kaivattu shetlanninponi ja vielä upeasta suvusta oleva sellainen. Luonteeltaan punainen kuningatar on ylpeä, helposti suuttuva ja menevä, välillä oikea ralliponi. Gingerilta löytyy sitä punapäiden kuuluisaa luonnetta, jonka kanssa useimmilla miehillä menee sormi suuhun. Tamma tuntee oman arvonsa ja varsin nopeasti neiti onkin noussut tammalauman kärkihahmoksi, vaikka kokoa onkin melkein vain puolet muista.

Suku ja jälkeläiset

i. Gingerbread Man KTK II, SHLA I, YLA2, KRJ II
she m 104cm
ii. Calvin v.d. Graafkamp KTK II, YLA1
she m 104cm
iii. Castor v.d. Graafkamp
iie. Cindie v. Maachterlijk
ie. Dilkenhof Jasmine KTK II, SHLA II, KRJ II, VVJ II, YLA2 she m 102cm iei. Dilkenhof Patric
iee. Ronya v. Leydonstud
e. VIR MVA Ch Berryqueen Dei
KTK II, VVJ I
she mpäis 101cm
ei. Bootleg Pirat KTK II she rtpäis 103cm eii. Radwan Brave
eie. Clover's Jinni
ee. VIR MVA Ch Blueberry Hop KTK I, YLA2
she m 100cm
eei. Tedwin of Oasis
eee. Hollow's Ginger

  

Jälkeläiset


she o. Kruunun Gingershot (i. Wyat Paul)
she t. Kruunun Ginger Crunch (i. Mangon Ro Dondo)
she t. Kruunun Elite (i. Päivärinteen Reniro)

Kilpailutiedot

  Ominaisuuspisteet   Tasot

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 0.00
Nopeus ja kestävyys: 0.00
Kuuliaisuus ja luonne: 614.77
Tahti ja irtonaisuus: 0.00
Tarkkuus ja ketteryys: 803.75

Valjakkoajossa 1418.52 op. (vaikeustaso 4/3)


VVJ maksimitaso: 3
Koulutustaso: noviisi valjakko
Show Pony Circuit kilpailut.

Kilpailee porrastetuissa kilpailuissa.
Reaaliaikainen tilanne löytyy rekisterisivulta.

Näyttelytulokset:
25.04.2016 Yentel ponies, BIS2, MVA-SERT (Päätuomari: Kati)
24.05.2016 Scaon Sporthorses, irtoSert (Päätuomari: Jannica)
29.07.2016 Savikko, irtoSert (Päätuomari: Jannica)
01.09.2016 Loitsulähde, irtoSert (Päätuomari: Kati)
05.09.2016 Loitsulähde, BIS3, MVA-SERT (Päätuomari: Kati)

VIR MVA Ch myönnetty 30.10.2016

Kantakirjattu II palkinnolla, Huhtikuun kantakirjaustilaisuus 20.04.2016
19 + 18 + 19 + 20 = 76p. KTK-II

Päiväkirja

01.08.2018 // Valjakkovalmennus (valmentajana VP)
Pääsimme pitkästä aikaan nauttimaan niinkin luksusesta kuin yksityisvalmennuksesta, mikä sujuikin yllättävän hyvin helteestä ja pienoisesta treenaamistauosta huolimatta! Tässä valmentajan kommentit:

"Huomaatko Antonia, mikä ero tehtävien suorittamisessa nyt on, kun valmistelet Gingerin paremmin sekä ennen tehtäviä, että itse tehtävässä?” kysyin, johon sain vastauksen naisen ilahtuneilta kasvoilta. “Nyt, kun sä suoritat puolipidätteet, pidät oman ajatuksen koossa etkä anna Gingerin vain vähän juosta alta pois, koko tekemisessä on ihan uusi drive. Jes, ota vain takaisin käyntiin ja anna sille hetkeksi vähän pidempää ohjaa.” jatkoin.

Alkuvalmennuksen aikana valjakko oli kyllä suorittanut ihan omalla tasollaan, mutta huolimattomasti - tästä syystä lähdimme työstämään ihan perustehtäviä joiden kautta saimme itse ponia kuuliaisemmaksi ja sitä kautta rauhallisemmaksi sekä ohjastajaa vähän paremmin kartalle siitä, mitä ja ennenkaikkea miksi hän teki - tai oli tekemättä - jotakin.

Kun valjakko oli vetänyt hieman henkeä, jatkoimme valmennusta hyvin yksinkertaisen, mutta silti hyvin tehokkaan tehtävän parissa. “Nyt kun lähdet tekemään pitkältä sivulta puolikasta volttia keskihalkaisijalle, huolehdi, että sä saat suoristettua Gingerin visusti kahden ohjan ja aisan väliin ennen, kuin lähdet tekemään puolikasta volttia toiseen suuntaan toiselle pitkälle sivulle. Ja jottei homma olisi ihan liian helppo, yhdistetään sekä R että S pisteisiin, eli pitkän sivun keskiosille nopeat, mutta silti tasapainoiset ja tarkat siirtymiset ravista käyntiin ja käynnistä raviin. Siirtymisessä pidä huoli, että Ginger pysyy takajalkojen päällä, se on tasaisella tuntumalla eikä varsinkaan käynnistä raviin lähde rykäisten, vaan tasapainoisesti vetäen.” ohjeistin valjakkoa, joka jo ravaili kentällä. Nyt, hyvän alkuverryttelyn johdosta valjakon tekemistä oli mukava katsoa. Se oli helpon ja sujuvan näköistä ja mikä parasta - Antonia jaksoi keskittyä siihen mitä hän teki, ja Ginger malttoi kuunnella ohjastajaansa suurinpiirtein kokoajan. Välillä pieni ja pippurinen shetlanninponi näytti siltä että lyö homman läskiksi, mutta nyt Antonialla oli poniin hyvä ote. “Jes, nythän me päästiin jo oikeasti siihen pisteeseen, että se taipui, suoristui ja pysyi paikotellen aika hyvinkin takaosansa päällä. Ja susta mä olen ylpeä, sä et ollut enää yhtää niin jäinen, mitä alkuverryttelyn aikana, hyvä! Tehdään vielä muutamia laukkasiirtymiä pääty-ympyrällä, ja lopetellaan sitten tältä päivältä."

01.04.2016 // Punainen lohikäärme saapui talliin
Olihan siinä tallinväellä ihmeteltävää, kun Kruunun suuresta hevosrekasta astelee alas pieni punainen karvakasa, joka uhkui ja puhkui kuin mikäkin miniatyyri lohikäärme. Otus ei tokikaan mikään matelija ollut, vain ihka ensimmäinen tallin shetlanninponi suoraan kasvattajaltaan. Antonia ei mennyt sieltä mistä aita on matalin, vaan ensimmäisenä rotunsa yksilönä piti Gingerqueenin olla aivan mielettömästä suvusta täynnä näyttelyhirmuja. Vaikka ikää ei pienellä pallerolla ollut vielä paljoa, otti Ginger koko Kronbackan haltuunsa temperamentillaan ja itsevarmuudellaan. Tallihenkilökuntalaiset oikein jonottavat päästäkseen hoitamaan tallin uutta aatelista, joka ilmoittaa palvelijoilleen, milloin vatsan alta harjaaminen on turhan kovakouraista. Tamman kanssa tavoitteena on kierrellä kantakirjat ja näyttelyt, jonka jälkeen toivottavasti pääsemme myös valjakkoajon pariin kisakenttiä valloittamaan.