Huovilan Kinuski (KTK III)

rotu, sukupuoli:minishetlanninponi, tamma
väri, säkäkorkeus:rautiaankirjava 83cm
syntynyt:17.2.2019, satunnainen, nyt 4v.
kasvattaja:Huovilan Ratsutila
omistaja:Antonia N., VRL-01285


painotus ja koulutus:valjakkoajo: noviisi valjakko
rekisterinumero:VH19-017-0095

Kyseessä on virtuaalihevonen

Luonnekuvaus

Kinuski näyttää suloiselta ja onkin sellainen, niin kauan kuin ponin kanssa touhuava on täysi-ikäinen. Aikuisille enkelimäisen herttainen Kinuski on äkäinen kaktus lapsille, ihme ikäsyrjijä tämä meidän ponimme. Onneksi tallin henkilökunta palvoo minineitiä eivätkä edes päästäisi keskenkasvuisia tamman lähelle. Itse uskon, että Kinuski on tallin fiksuin olento, joka vielä joku kaunis päivä järjestää mellakan. Siihen saakka tamma kuitenkin suorittaa hienosti tehtäväänsä kurinpitäjänä isommilleen sekä taitavana valjakkoponina. Kinuskin askeleista kehittyi kuin kehittyikin, kuten kasvattaja arveli, todella näyttävät, ja tamma onkin aikamoinen näky kärryjen edessä. Välillä Kinuskin kanssa joutuu kyllä vähän keskustelemaan ohjastajan paikasta, mutta ihana tapaus tamma on kaikessa fiksuudessaan ja innokkuudessaan. Kinuski tuntuu saavan anteeksi kaikki temppunsa suklaasilmiensä ansiosta, eihän miniladylle nyt vain voi olla vihainen edes minuuttiakaan.

Suku ja jälkeläiset

i. VIR MVA Ch Boyke v.d. Zanneshof KTK II
she prt tobiano 82cm
ii. Cairnhill's Boomer she rt 84cm iii. Dandy of Marshfield
iie. Moorland Shambles Joy
ie. Bitsie vom Bloemenburg she m tobiano 82cm iei. Jock v.d. Hetherskamp
iee. Bindy v.d. Kloemershof
e. Glowmoor Rosannah KTK III
she rtkrj 85cm
ei. Roeland v.d. Oordberg she rt 86cm eii. Raymond v.d. Neerwied
eie. Jolanthe v.d. Oordberg
ee. Bloeme v.d. Rhijswied she rtkrj 80cm eei. Kismet v.d. Rosenhof
eee. Boukje v.d. Rhijswied

  

Jälkeläiset


minishe o. Kruunun Kinuskihyrrä (i. Wonky Whoopiemaniac)

Kilpailutiedot

  Ominaisuuspisteet   Tasot

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 0.00
Nopeus ja kestävyys: 0.00
Kuuliaisuus ja luonne: 0.00
Tahti ja irtonaisuus: 0.00
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

Valjakkoajossa 00.00 op. (vaikeustaso 0)


VVJ maksimitaso: 3
Koulutustaso: noviisi valjakko

Kilpailee porrastetuissa kilpailuissa.
Reaaliaikainen tilanne löytyy rekisterisivulta.


Kantakirjattu III palkinnolla, Huhtikuun kantakirjaustilaisuus 20.04.2019
16 + 15 + 16 + 16 = 63p., KTK-III

Päiväkirja

12.04.2019 // Minikauhukaksikko
Ostettuani Kinuskin vähän aiemmin mieleeni jäi kaihertava idea siitä, että Kronbackassa kirmailisi kasa miniponeja, jotka saisivat tallimestari Kaarlen yhä vain kauhistuneemmaksi, standardit shetlanninponitkin kun aiheuttavat hänelle päänvaivaa. Ajatus jäi itämään ja kun Sorelin myynti-ilmoitus poneista pomppasi eteeni, kävin kurkistamassa varovaisesti myytäviä poneja. Osa oli jo löytänyt uudet kodit, mutta silmiini tarttui kirjavista vanhemmista myytävä lähes Kinuskin kanssa samanikäinen ponivarsa. Väritystä neiti ei ollut vanhemmiltaan perinyt, mutta Kinuski voisi olla molempien puolesta kirjava. Ostotarjoukseni meni läpi ja pian kaikui Kronbackassa Kaarlen kauhunhuudot, kun yksi mini olikin nyt monistunut toiseksi. Minineidit bondasivat saman tien ja onpa kaksikko ehtinyt karata lukkomestari-Blasen johdolla jo kaksi kertaa.

19.02.2019 // Ensimmäinen mini
"Yleisesti ottaen pieni enkeliponi jonka kanssa kaikki kengityksestä lastaukseen sujuu vaivatta, mutta lasten kanssa tykkää leikkiä hankalaa - ei siis ulkomuodostaan huolimatta ole oikein lastenponi. Liikkuu kauniisti, tulee varmasti olemaan hyvä noviisitason ajoponi." Nämä saatesanat luettuani rustailin innoissani tarjouksen Kinuskista, joka tuolloin oli vain parin päivän ikäinen. Olin jo pidemmän aikaa haudutellut ajatusta minishetlanninponista, mutta vastaan ei ollut tullut mitään "haluan"-elämystä. Selkeästi odotin vain Kinuskia. Nyt minulla on enää vain jäljellä sen keksiminen, miten ilmoitan tallihenkilökunnalle, että talliin saapuu vielä yksi poni, vieläpä mini. Kengittäjällemme en edes kerro mitään vaan talutan vain Kinuskin paikalle ja toivon, että läpi menee, hän kun on jo uhitellut, ettei ota asiakkaakseen alle metrisiä otuksia.