La Feuilleraie

rotu, sukupuoli:hannoverinhevonen, tamma
väri, säkäkorkeus:punarautias 164cm
syntynyt:10.06.2014, VARL
kasvattaja:Gestüt Ferle, Saksa
omistaja:Antonia N., VRL-01285


painotus ja koulutus:kouluratsastus: ko vaA re 110cm
rekisterinumero:VH15-011-0167

Kyseessä on virtuaalihevonen

Luonnekuvaus

La Feuilleraie on aivan ihastuttavan luonteinen hannoverintamma, joka sopii pienikokoiselle ratsastajalleen kuin nakutettu. Käsitellessä todella kiltti Lilli on aivan ihana, eikä tamman kanssa juuri ongelmia kohtaa. Ratsuna Lillistä löytyy säpsäkkyyttä jopa ponimaisella tapaa, mutta selässä saa tehdä virheitäkin, ilman että tamma niistä ottaa nokkiinsa.

Suku ja jälkeläiset

i. Le Fantome
hann rn 167cm
ii. Les Trésor hann trn 168cm iii. London After
iie. Beatbeach
ie. Chimera hann rnkm 164cm iei. Chrestomanci
iee. Gera II
e. Havenport
hann prt 162cm
ei. Hackberry hann prn 164cm eii. Hallton
eie. Maniac Love
ee. Gerina hann rt 166cm eei. Generally Down
eee. Jally

  

Jälkeläiset


hann t. Kruunun Elyntris (i. Extro)
hann o. Kruunun Redouter (i. Rossetti)

Kilpailutiedot

  Ominaisuuspisteet   Tasot

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 0.00
Nopeus ja kestävyys: 0.00
Kuuliaisuus ja luonne: 1610.22
Tahti ja irtonaisuus: 1564.95
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

Kouluratsastuksessa 3175.17 op. (vaikeustaso 7)


KRJ maksimitaso: 6
Koulutustaso: vaativa A

Kilpailee vain porrastetuissa kilpailuissa.
Reaaliaikainen tilanne löytyy rekisterisivulta.

Päiväkirja

20.07.2015 // Huippu siitostamma
Vaikka kahdesta varsasta voi tuskin tehdä vielä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä, voi Lillistä kuitenkin jo ennustaa huippu siitostammaa. Tamma nimittäin varsoi upeasta kouluorista Rossetti kauniin rautiaan orivarsan heinäkuussa, ja jo aivan pienenä varsasta näkyi, että liikettä löytyy ja rakenne on todella korrekti. Selkeästi pieni orivarsa kuitenkin erosi puolisisarestaan, joka on jo jatkanut yleispainotteisen isänsä jalanjäljillä. Lilli jättää varsoihinsa itseään, mutta isävalinnat tuntuvat olevan suuressa merkityksessä, mikä on hieno asia: koulupainotteisena tamman jälkeläiset voivat menestyä myös isästä riippuen varmasti lajissa kuin lajissa. Toinen varsominen sujui tammalta kuin jo vanhalta tekijältä, ja Lilli on kaiken kaikkiaan todella huolehtiva, muttei ylisuojeleva emä. Orivarsa muutti heti vieroituksen jälkeen Hukkapuroon, jossa Kruunun Retouderiksi kutsuttu herra varmasti pääsee jatkamaan isänsä viitoittamalla tiellä kouluradoilla!

12.06.2015 // Varsauutisia
Lilli eli La Feuilleraie astutettiin estepainotteisella Allim's kisatallin Extrolla, joka tosin on saavuttanut sijoituksia myös kouluradoilta. Säkäkorkeutta isältä löytyy huikeat 176cm, joten punaruunikolta varsalta, joka nimettiin Kruunun Elyntrisiksi, odotetaan hieman korkeampaa säkää kuin emältään. Jo nyt vaikuttaa, että tammavarsa seuraa isänsä jalanjäljissä myös estekentille! Lilli olisi tarkoitus astuttaa mahdollisimman pian uudestaan, sillä jo ensimmäisestä varsasta näkee, että tammassa on potentiaalia hienoksi siitostammaksi. Tällä kertaa etsinnässä on kouluori, jotta nähtäisiin, miten pitkälle Lillin varsat pääsevät pelkästään kyseisessä lajissa. Lillin heikkouksia ovat pieni koko ja hieman matalat askeleet, joten isäorin tulisi kompensoida näitä. Nyt Lilli kuitenkin keskittyy ihanan varsansa kanssa laiduntamiseen sekä kesästä nauttimiseen!

21.04.2015 // Kevään kilpailukuulumisia
Lilli, meidän pieni ponitamman hevosen rungossa. Kun tamman kanssa aloitettiin kilpaileminen, oli odotukset aika realistisen matalalla: eihän Lilli nyt pärjäisi kaikkien hienojen liitokavioiden seassa. Selkeästi kisapaikka tuo kuitenkin tästä hevosesta parhaan irti, sillä tamma on osallistunut nyt pariinkymmeneen kilpailuun, joista sijoituksia on tullut kymmenen ja voittoja vielä näiden päälle kaksi. Rusettihai, sanoisinko? Kotona tamma edelleen saa välillä russejakin pahempia ponikohtauksia, kun joskus ei vain huvita liikkua kentän keskeltä pois. Toki yleisesti Lilli on ihana ratsastaa, ja selkeästi tammassa nyt vain on enemmän potentiaalia, kuin kukaan olisi aavistellut! Lillin kanssa edetään nyt kaikessa rauhassa kisauralla, ennen kuin lähdetään edes miettimään varsa-asioita. Nyt tamma on jo kansallisella helppo A ja vaativa B luokkien tasolla, joten kauaa ei kuitenkaan kisaurakaan enää kestä. Lillin voima ja askeleet nyt eivät vain riitä vaativan A:n jälkeen luokkiin.