Kruunun Winona (KTK I, VIR MVA Ch)

rotu, sukupuoli:shetlanninponi, tamma
väri, säkäkorkeus:musta 104cm
syntynyt:29.12.2018, ikääntyy satunnaisesti, nyt 5v.
kasvattaja:Kronbacka, Ruotsi
omistaja:Antonia N., VRL-01285


painotus ja koulutus:valjakkopainotus: noviisi
rekisterinumero:VH18-017-0636

Kyseessä on virtuaalihevonen

Luonnekuvaus

Kruunun Winona on temperamenttinen ja fiksu tamma, joka kuitenkin tietää, milloin kannattaa vängätä vastaan ja milloin ei. Tallilaiset nauravatkin, että Winonalla on kaksi persoonaa, jotka vaihtelevat täysin sen mukaan, kuka tamman kanssa on. Ratsuna ja valjakossa neiti on erittäin ryhdikäs liikkuja, jolle vaikeammatkin liikkeet tuntuvat hyvän kokoamiskyvyn vuoksi helpoilta. Se onkin sitten eri asia, jaksaako Winona yrittää parhaansa vai meneekö tunti teinimäiseen kiukutteluun, jos tähdet ovat väärässä asennossa. Selässä varsinkin kannattaa myös olla hereillä, sillä Winona on tunnettu siitä, että neiti saattaa tylsistyessään säikähtää koko tunnin nurkassa ollutta lapiota.

Suku ja jälkeläiset

i. Ch Charly v.d. Bergdijk KTK II
she mrn 95cm
ii. Compton v.d. Stilberg she trn 94cm iii. Hugham Charlie
iie. S.D. Vivietta
ie. Lillefrost Cherie she m 89cm iei. Skölgards Donaldo
iee. Emily vom Findernok
e. Wilona v.d. Dronhalm KTK III
she m 106cm
ei. Ollie v.d. Veldhoeve she m 105cm eii. Ambitious v.d. Veldhoeve
eie. Octavia v.d. Heerjeland
ee. Verena v.d. Dronhalm she rnkrj 90cm eei. Adrianus v. Gerthoeve
eee. Maryse v.d. Dronhalm

  

Jälkeläiset


ei vielä jälkeläisiä

Kilpailutiedot

  Ominaisuuspisteet   Tasot

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 0.00
Nopeus ja kestävyys: 0.00
Kuuliaisuus ja luonne: 0.00
Tahti ja irtonaisuus: 0.00
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

Valjakkoajossa 00.00 op. (vaikeustaso 0)


VVJ maksimitaso: 3
Koulutustaso: noviisi valjakko

Kilpailee porrastetuissa kilpailuissa.
Reaaliaikainen tilanne löytyy rekisterisivulta.

Saavutukset

Näyttelytulokset:
31.01.2019 Ponitila Adina, irtoSert (Päätuomari: birdie)
25.02.2019 Huvitus, irtoSert (Päätuomari: Lissu T.)
18.04.2019 Maybeck Stud, irtoSert (Päätuomari: vp)
17.12.2019 Mairoth, BIS1, MVA-SERT (Päätuomari: Vibaja)
07.07.2020 Maybeck Stud, BIS3, MVA-SERT (Päätuomari: Terhi)

Champion myönnetty 30.09.2019
VIR MVA myönnetty 11.10.2020

Kantakirjattu I palkinnolla, Helmikuun kantakirjaustilaisuus 20.02.2019
21 + 20 + 20 + 19 = 80p. KTK-I

Päiväkirja

10.01.2019 // Varsojen elämää
Teoriassa oli hirveän kivaa, että Kronbackassa olisi pitkästä aikaa ei vain yksi varsa vaan peräti kolme varsaa. Todellisuudessa Antonia oli unohtanut, kuinka paljon varsat vievätkään tallihenkilökuntaa, jotka vain ihastelevat Deedeetä, Allurea ja Winonaa eivätkä tee työtä, suunnittelemista aikataulujen suhteen sekä ylipäätään ihmisen mielenrauhaa. Varsomiset menivät tällä kertaa hyvin eikä hirveän pitkiin varsavalvomisiin tarvittu, mutta nyt kun tallissa onkin yhtäkkiä kolme minihevosta, jotka eivät osaa mitään sääntöjä, on meininki kuin villissa lännessä. Varsinkin Deedee ja Allure ovat löytäneet toisistaan hengenheimolaiset ja varsakaksikko onnistui vuorotellen pyörähtämään tarhan aitojen välistä karkuteille, kun neidit olivat emineen vasta toista kertaa ulkona. Siinä sitten Kruunun henkilökunta juoksi vapaudesta villiintyneiden varsojen perässä samalla kun emät huusivat tarhassa hengenhätäänsä. Läheltä piti, ettei meidän liisinkitamma Andrea loukannut jalkaansa jäisessä tarhassa hirnuessaan varsansa perään. Winona onneksi on välttänyt pahimmat toilailut, mutta nyt näyttäisi, että puoliverivarsat jättävät tietoisesti pienen lajitoverinsa ulkopuolelle, mikä tietenkin lisää draamaa ja omistajan yöunet ovat vaarassa.

29.12.2018 // Joulunajan varsa
Syksyllä vihdoin löysin Wilonalle seuraavan orin, jota olin pitkään jo etsinyt. Tamman ensimmäinen varsa antoi vähän osviittaa, minkälaista oria kannattaisi etsiä, kun tarkoituksena oli jättää suht suurikokoinen tammavarsa Kronbackaan. Tutusta Valyrian Shetlandsista sitten löytyi ihana Charly v.d. Bergdijk, josta onneksemme saimme astutuksen Wilonalle. Molemmat vanhemmat olisivatkin siis hollantilaisia, mitä pidän vain hyvänä asiana. Laskettu aika oli ennen joulua, mutta varsaa ei kuulunut ja Wilona ei näyttänyt lainkaan merkkejä tulevasta varsomisesta. Loppujen lopuksi saimme odottaa aina 29. päivään saakka, jolloin Wilona varsoi varsin rauhallisissa merkeissä upean mustan tammavarsan. Winona näyttää jo nyt aivan emältään, joten kaikki toiveet tuntuvat toteutuvan! Luonnetta pienellä neidillä tuntuisi myös olevan, sillä ensimmäiset rapsuttajat saivat jo pienen näykkäisyn, kun uskalsivat rapsuttaa tammaa väärästä kohtaa.