Cerise

rotu, sukupuoli:hannoverinhevonen, tamma
väri, säkäkorkeus:rautias 162cm
syntynyt:01.01.2013, satunnainen, nyt 18v.
kasvattaja:Gestüt Bard, Saksa
omistaja:Antonia N., VRL-01285


painotus ja koulutus:kouluratsastus: grand prix
rekisterinumero:VH13-011-0267

Kyseessä on virtuaalihevonen

Luonnekuvaus

Cerisen kohdalla täyttyykin ne kriteerit, joita pidän kantatammoilla oleellisina: luonne, ulkonäkö ja suku. Sissiksi ristitty tamma hurmasi jo ensimmäisellä koekerralla kiltillä ja yritteelliällä luonteellaan. Vaikka vasta 3-vuotias tamma ei vielä ollut kokenut konkari ja selkään laitettiin uusi ratsastaja, yritti tamma miellyttää parhaansa mukaan. Sissin parhain ominaisuus onkin tamman yritteliäisyys, into ja työmotivaatio. Käsitellessä Sissistä ei myöskään löydy moitittavaa, neiti on todella hyvin peruskoulutettu hevonen.

Ratsastaessa Sissi on kevyt ja pehmeä ratsastettava - hevonen, jonka kanssa asiat eivät tunnu vaikeilta. Tammalta puuttuu kokonaan se puoli, joka alkaisi ärsyyntymään tai kuumumaan toistojen jälkeen tai ei jaksaisi hioa vaihtoja vaihtojen perään. Sissiltä löytyy kolme hyvää askellajia, joista kiitettävin on laukka. Ravia joutuu joskus vähän työstämään, jotta kaiken sen elastisuuden saa mukaan. Näyttävyyttä joutuukin hakemaan Sissin kokoisella hevosella enemmän, kuin luonnostaan isompiliikkeisiltä suuremmilta yksilöiltä.

Sissin suvusta mainittavaa on varsinkin emänisän linja Malcom - Marvel Mangum, joka on tuottanut todella menestyksekkäitä kouluhevosia. Isänpuoleinen suku on hieman tuntemattomampi, mutta täynnä keskiverto suorittajia.

Suku ja jälkeläiset

i. Cavalier
hann prt 167cm
ii. Chansonnier hann rt 168cm iii. Ceroton
iie. Verfluchen
ie. St. Kara hann rn 164cm iei. Kaskade
iee. Psychisch Lilie
e. Magnolia Lacei
hann rt 162cm
ei. Malcom hann prt 166cm eii. Marvel Mangum
eie. Helena
ee. Wünschen hann rnkm 162cm eei. Waledeo
eee. Donnervogel

  

Jälkeläiset


fwb t. Cerena (i. Bruton)
fwb ori Sacramento (i. Elektrisches Roulette GER)
fwb ori Don Ares (i. Don Amadore)
hann t. Parvati CBR (i. Poulsard)
hann t. Bellodgia CBR (i. Big Arson)
hann o. Valoran CBR (i. Versense)
hann t. Kruunun Diamantine (i. Diamantez)

Kilpailutiedot

  Ominaisuuspisteet   Tasot

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 0.00
Nopeus ja kestävyys: 0.00
Kuuliaisuus ja luonne: 3077.04
Tahti ja irtonaisuus: 3937.89
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

Kouluratsastuksessa 7014.93 op. (vaikeustaso 11)


KRJ maksimitaso: 10
Koulutustaso: grand prix

Kilpailee vain porrastetuissa kilpailuissa.
Reaaliaikainen tilanne löytyy rekisterisivulta.

Päiväkirja

08.12.2018 // Kronbackaan muutto
Lumihiutaleet putoilivat hiljakseen kun Kruunun pihaan ajoi pitkästä aikaa hevosrekka. Trailerista ei kuitenkaan astellut ulos uusi hevonen, vaan vanha tuttu punainen neitokainen Cerise. Tamma oli viettänyt pari vuotta liisingissä Saksassa, mutta nyt neiti pääsisi viettämään kisaeläkettään Ruotsin maisemiin. Cerisellä on entuudestaan jo kuusi varsaa, mutta onneksi tamma on edelleen hyvässä kunnossa, joten parisen varsaa neiti ehtii varmasti saamaan ennen täydellistä eläkettä. Sissin ihana luonne ei ole vuosien varrella muuttunut laisinkaan ja Kruunun henkilökunta ihasteli kaunista tammaa.

10.07.2013 // Cerise saapuu
Tänään oli tallihenkilökunnan pitkään odottama päivä, talliin nimittäin saapuisi ensimmäinen tuontikoulutamma. Aikaisemmin tallin koulupuolta oli ylläpitänyt vain vanharouva Fia, joten nuori ja vetreä Cerise oli hyvin odotettu yksilö. Tamma vaikutti suhteellisen hyväkuntoiselta pitkän rekkamatkan jälkeen, mutta nesteytys tarkastettiin heti ja tallin eläinlääkäri tsekkasi tamman pikaisesti. Saatuaan vihreää valoa Cerise pääsi hetkeksi vetreyttämään jalkojaan kentälle, joka on viime viikon sateiden jälkeen todella hyvässä kunnossa. Cerise vaikutti lähes omalta iloiselta itseltään, joten toivotaan, että tamma pääsee nopeasti sinuiksi uuden kotipaikkansa jälkeen. Tallihenkilökuntalaiset jo ehtivät alkaa tapella siitä, kuka neidin saa nimikokseen...