Poniniemi

newforestinponikasvatusta

Historian havinaa

2013-2016
Sinivalkoinen ulkoasu, joka viihtyi sivuilla vuosien 2013-2016 välillä eli varmasti pisimpään ikinä omassa virtuaalihistoriassani. Tällöin Poniniemi eleli kultakauttaan ja nyffit alkoivat vallata tallia.

2012
Poniniemi laajeni alkuperäisestä ideastaan suuremmaksi, mutta tallin omien ponien rinnalla oli edelleen myyntiponeja. Connemarat, nyffit ja welshit valtarotuina.

2016-2019
Hiljaisempaa kasvatusta, ponikanta muuttui tämän aikana ja useita vanhempia poneja lopetettiin. Monet suuremmat nyffikasvattajat lopettivat tai olivat hiljaiselossa.

2012-2013
Tämä ulkoasu saapui samalla kun muutos: myyntiponit lähtivät tallista ja siitostoiminta alkoi toden teolla. Nyffit ja welsh part bredit olivat valtarotuina.


2011
Poniniemi syntyy Nurias Ponnystuterin sisartalliksi, jonka ideana on kasvattaa ja tuoda myyntiin pienimuotoisesti eri ponirotuja.

Tietoa tallista ja tekijänoikeuksista

Poniniemen sivuilta ei saa kopioida mitään minkäänlaiseen käyttöön ilman lupaa. Kaikki sivuilla esiintyvät tekstit ovat tallin omaisuutta, ellei toisin mainita. Ponien kuvien tekijänoikeudet näet pitämällä kuvien päällä hiirtä, kuvat on kopioitu kuvaajien luvalla.

Huomaathan, ettei mitään kuvia tai tekstejä saa tallentaa Poniniemen sivujen kautta! Muistathan myös, että kuvien kopioimiseen tarvitset aina kuvaajan luvan. Poniniemi on virtuaalitalli (a SIM-game stable), eikä millään sivun tiedoilla ole vastinetta oikeassa maailmassa. Kaikki tiedot ovat omistajan mielikuvitusta, eivätkä kuvien ponit liity mitenkään sivuilla esitettyihin tietoihin.