orit tammat esittely nyffikasvatus muuta etusivu  
Historian havinaa

2013-2016
Sinivalkoinen ulkoasu, joka viihtyi sivuilla vuosien 2013-2016 välillä eli varmasti pisimpään ikinä omassa virtuaalihistoriassani. Tällöin Poniniemi eleli kultakauttaan ja nyffit alkoivat vallata tallia.


2012
Poniniemi laajeni alkuperäisestä ideastaan suuremmaksi, mutta tallin omien ponien rinnalla oli edelleen myyntiponeja. Connemarat, nyffit ja welshit valtarotuina.

2012-2013
Tämä ulkoasu saapui samalla kun muutos: myyntiponit lähtivät tallista ja siitostoiminta alkoi toden teolla. Nyffit ja welsh part bredit olivat valtarotuina.


2011
Poniniemi syntyy Nurias Ponnystuterin sisartalliksi, jonka ideana on kasvattaa ja tuoda myyntiin pienimuotoisesti eri ponirotuja.


Tietoa tallista ja tekijänoikeuksista

Poniniemen sivuilta ei saa kopioida mitään minkäänlaiseen käyttöön ilman lupaa. Ulkoasun olen tehnyt itse, otsikkokuvat on ottanut VRL-01811 ja kuviin on lupa. Kaikki sivuilla esiintyvät tekstit ovat tallin omaisuutta, ellei toisin mainita. Ponien kuvien tekijänoikeudet näet pitämällä kuvien päällä hiirtä, kuvat on kopioitu kuvaajien luvalla.

Huomaathan, ettei mitään kuvia tai tekstejä saa tallentaa Poniniemen sivujen kautta! Muistathan myös, että kuvien kopioimiseen tarvitset aina kuvaajan luvan.

Poniniemi on virtuaalitalli (a SIM-game stable), eikä millään sivun tiedoilla ole vastinetta oikeassa maailmassa. Kaikki tiedot ovat omistajan mielikuvitusta, eivätkä kuvien ponit liity mitenkään sivuilla esitettyihin tietoihin.
Tietoa Poniniemessä käytössä olevasta ikääntymisestä.


Linkkilistamme

Bridgeroad (m&m rodut)
Clovercutt Farm (nf, conn)
Fame (nf, rp)
Funfair Ponies (nf)
Haavelaakso (nf, rp)
Hervannan oriasema (esim. nf)
Hollabar Ponies (nf, conn, rp)
Istoriya (nf)
Krofnock Ranch (rp)
Jade Stud (ponit)
Jefton Ponies (conn, rp, nf)
Littlebury (welsh B, C, D, K)
Marvel Ponies (nf)
Mordon Sportponies (nf, rp)
Nerian (nf)
Noir Poneys de Sport (rp, nf)
Paraatiponit (welsh A-K)
Pikkupelto (nf)
Roanoake Stud (rp, nf)
Roscoff (nf)
Runoratsut (nf, sh)
Ruskamäki (nf, welsh)
Sherwood (ponit)
Tidaholms Gård (nf, rp)
Untuvapilvi (nf)


Ota yhteyttä

Jäikö jokin askarruttamaan Poniniemessä? Kaikki kysymykset niin virtuaalitalleista yleisesti, meistä kuin tallin omistajasta ovat tervetulleita sähköpostiin.

Tekijänoikeudet

Kaiken © Poniniemi 2011-2016, ellei toisin mainita. Otsikkokuvista kiitos VRL-01811 ja VRL-00884. Huomaathan, että kyseessä on virtuaalitalli. This is a SIM game stable.